Twitter, nu echt handig

Door lasharor op zaterdag 20 maart 2010 15:24 - Reacties (15)
Categorie: Twitter, Views: 5.719

Twitter, dat online sociaal platform wat iedereen inmiddels al kent. Menig tweaker heeft nattuurlijk allang een account aangemaakt en is vanaf zijn wc aan het twitteren dat hij op de wc zit. Tot voor kort had ik ook zo'n mooie twitter account, maar omdat ik er eigenlijk toch niets meer mee deed heb ik die verwijderd.

Nu zal je denken wat de link naar de titel is. Twitter zou immers volgens de titel opeens echt nut hebben gekregen. In mijn huis heb ik een aantal pc's die vaak de hele dag aanstaan, ook als ik niet thuis ben. Ik was dus op zoek naar een applicatie die het mogelijk maakt snel een opdracht naar mijn pc te sturen via mijn telefoon. Na veel gezoek op google bleek dat er geen simpele applicaties bestonden die dit voor mij konden doen. Totdat ik ontdekte dat Twitter hier een oplossing bood.

De applicatie "TweetMyPC" maakt het mogelijk om simpele commando's via een twitter account naar je pc te sturen, waardoor je deze vanaf het internet uit kan zetten, kan laten downloaden of screenshot kan nemen van de scherm activiteit. De applicatie beschikt over een groot aantal functies, welke door de client opgepikt worden uit een twitterfeed en uitgevoerd worden.

Ik kan jullie deze mooie applicatie natuurlijk niet laten ontgaan. Hier vind je een link naar de website.

Ik vraag me echter af of er meer van dit soort applicaties bestaan, die dus eigenlijk niet zoveel met twitter te maken hebben, maar je wel instaat stellen om hier "Handige" dingen mee te doen.